Zakelijk

Geschreven door Super User. Gepost in Uncategorised

Maatwerk leveren voor het bedrijfsleven, een van de sterke punten van Antoinette Art & Design. Volledig naar wens van u als opdrachtgever een schilderij op doek of misschien wel een wand maken. Samen bepalen welke elementen in het werk terug moeten komen, welke kleuren er gebruikt moeten worden. Binnenkort op deze pagina enkele voorbeelden van gerealiseerde werken.

Antoinette Art & Design heeft inmiddels voor de volgende bedrijven in opdracht werken gemaakt:

Intratuin Barneveld, De Lunterse Boer, De Veluwehal en Café The Barn.

Expositie

Geschreven door Super User. Gepost in Uncategorised

Mijn werk hangt momenteel bij Pot Interieur in Axel. Via de website kunt u mijn werken bekijken: klik hier Antoinette Art & Design maakt ook werk in opdracht. Vraag eens naar de mogelijkheden, mijn werken zijn in alle soorten en maten leverbaar.

Welkom

Geschreven door Super User. Gepost in Uncategorised

ANTOINETTE ART & DESIGN

Antoinette weet de hedendaagse situaties van het Bourgondische leven met een glimlach te vertalen in haar schilderijen. Op deze manier komen de wat arrogante maar toch ook weer grappige dames en heren goed tot hun recht.

Niet alleen de vormgeving maar ook de details en het kleurenspel zijn een belangrijk onderdeel van haar schilderijen.

Ook wordt er voor de liefhebbers van haar kunst in opdracht gemaakt. Dit gebeurt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hier gaat een uitgebreid gesprek aan vooraf. Daarin wordt de wens van de klant vertaald in een schilderij met het juiste thema, de gewenste afmeting, de specifieke kleuren met de daarin persoonlijke details verwerkt die het geheel dan echt afmaken.

Mocht u hier in geïnteresseerd zijn dan kunt u ook nog altijd contact met Antoinette opnemen om hier verder met haar persoonlijk van gedachten over te wisselen.